Teknisk gymnasium - Erhvervslivets gymnasium

På HTX tror vi på, at du lærer mest ved at afprøve teorien i praksis – og gerne med udgangspunkt i realistiske eksempler fra virksomhedernes dagligdag. Som elev på HTX vil du derfor opleve, at teorien bruges i praksis. Her får du en undervisning, der tager udgangspunkt i de nyeste tendenser i samfundet, og hvor der ofte arbejdes tæt sammen med lokale virksomheder.

Målet med Teknisk Gymnasium er, at du bliver godt klædt på til en videregående uddannelse og til at skabe en karriere. På HTX bygger vi bro mellem den tekniske uddannelse og erhvervslivet, så du får en forståelse for, hvordan virksomhederne fungere og tænker. Her lærer du noget om erhvervslivets tendenser og hvor de bevæger sig hen. HTX klæder dig med andre ord på til fremtidens jobmarked.

Teknisk gymnasium – tættere på virkeligheden

På HTX krydres den daglige undervisning med spændende og virkelige opgaver, som fx skal løses for lokale virksomheder. Her kan du være med til at udvikle et eksisterende produkt eller du kan blive inddraget i idéfasen til et helt nyt produkt. I undervisningen vil der også løbende blive arrangeret virksomhedsbesøg og gæsteundervisning, så du også lærer om det, der sker uden for skolens mure.

Nogle elever benytter koblingen mellem HTX og erhvervslivet til at spore sig mere ind på, hvilken uddannelsesretning og branche de skal vælge efter HTX-uddannelsen. De forskellige erhvervstiltag og den faglige undervisning giver nemlig stor indsigt i virksomhedernes arbejdsopgaver og samfundet som helhed.

Teknisk Gymnasium – tættere på virkeligheden.