Iværksætter

Er du idémager og ønsker du at starte egen virksomhed? På Teknisk Gymnasium er innovation, produktudvikling og iværksætteri tre helt centrale nøgleord i undervisningen. Her lærer du at arbejde selvstændigt og praktisk og omsætte nye tanker og idéer til noget, der kan bruges i virkeligheden.

Som elev på HTX får du et stort indblik i, hvad det vil sige at drive virksomhed, og på flere studieretninger skal du prøve at etablere din egen virksomhed. Her får du også mulighed for at deltage i landsdækkende innovationsmesser og konkurrencer med din idé/virksomhed.

Det store fokus på idéudvikling betyder, at nogle elever opstarter egen virksomhed allerede inden de er færdige med Teknisk Gymnasium. Her drager de nytte af den viden, som de får via undervisningen, og de lærer at stå på egne ben. Der er utallige eksempler på, at gode HTX-idéer er blevet til veletablerede virksomheder efter studentereksamen.

Sidder du også med en idé, der skal afprøves?