HTX åbner alle døre for videre uddannelse

For mig stod valget imellem det almene gymnasium og HTX. Jeg er glad for, at jeg valgte HTX! Dels var der nogle fag, jeg fandt meget interessante, man ikke kunne få på STX, dels følte jeg, at min ungdomsuddannelse var meget målrettet i forhold til mine mål. Jeg havde i mange år drømt om at læse til arkitekt i Aarhus og med en linje som Design & Teknologi, følte jeg mig godt rustet, da jeg få måneder efter min studentereksamen startede på arkitektskolen.

Desværre viste det sig 2 år efter, at arkitekt ikke var det helt rigtige job for mig. Heldigvis havde jeg en bred fagpakke fra HTX og jeg havde derfor mange muligheder at vælge imellem, da jeg besluttede at skifte studie. Den dag i dag læser jeg psykologi, og selvom det ikke er den typiske uddannelse at vælge efter HTX, trækker jeg stadig på mine erfaringer fra min ungdomsuddannelse; kvantitativ og kvalitativ metode, idégenereringsprocesser og projektopbygning.

Der var gode muligheder for at engagere sig i frivillige ting på HTX og netop det sociale, på tværs af klasser og årgange, var noget af det fedeste. Jeg har den dag i dag stadig gode venner fra mine 3 år på HTX.

Emma Vang Theodorsen
Studerer psykologi