Grundskole

Som elev i 9. eller 10. klasse er du sikkert allerede i gang med at overveje, hvilken ungdomsuddannelse der er den rette for dig. Det er et stort og spændende valg, du nu skal træffe. Hvilke drømme har du for fremtiden og hvordan bliver de realiseret bedst muligt? På HTX får du en 3 årige gymnasial uddannelse, der åbner rigtig mange døre til videregående uddannelser og spændende jobs.

Du har bl.a. mulighed for at læse videre til ingeniør, biolog, arkitekt, datamatiker, byggetekniker, laborant og mange, mange andre uddannelser. Med en HTX-uddannelse bliver du klædt rigtig godt på til fremtidens arbejdsmarked.

Kontakt dit nærmeste HTX for at høre mere om HTX-uddannelsen >>

Få yderligere vejledning hos din UU-vejleder

Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU) hjælper dig gerne med råd og vejledning i forhold til dit valg af ungdomsuddannelse. Du kan altid kontakte din lokale UU-vejleder, hvis du sidder med generelle spørgsmål til valg af ungdomsuddannelse.

Du finder dit lokale UU-center her >>